Keuringen via Alu Steiger Service


Uurtarief keuring

Wij rekenen €37,50 per manuur voor alle keurings- en reparatiewerkzaamheden. Voorrijkosten vallen hier ook onder. De 'teller' gaat dus lopen op het moment dat onze keurmeesters in Den Helder in de auto stappen om naar u toe te gaan. Hoe lang een keuring precies duurt is vooraf niet te zeggen, dit hangt sterk af van de staat van de steigers, ladders en trappen en of er reparaties noodzakelijk en gewenst zijn.


Materiaalkosten

Wij berekenen de gebruikte reparatiematerialen, zoals nieuwe doppen, bevestigingsmateriaal en dergelijken aan u door. De prijzen die wij hiervoor rekenen zijn marktconform. De prijs die wij berekenen voor de benodigde keuringsstickers is €0,75 per stuk.


Certificaatkosten

Na de keuring wordt een rapport voor u opgemaakt met alle bevindingen. Na voltooiing van de keuring ontvangt u een certificaat voor de goedgekeurde materialen. Dit certificaat kost € 15,00 en wordt u binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegezonden. De certificaatkosten zijn per totale keuringssessie, ongeacht hoeveel bedrijfsmiddelen er gekeurd moeten worden.


Algemene voorwaarden

Op keuringen uitgevoerd door Alu Steiger Service zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Bekijk via deze link de algemene voorwaarden in PDF vorm. Deze pagina zal automatisch in een nieuw scherm openen zodat u gemakkelijk het bestand op uw computer kunt opslaan.